Ana içeriğe atla

Samet Burak Ay - Enercii Şarkı Sözleri

 Samet Burak Ay - Enercii Şarkı Sözleri


KALBİN ATEŞİNİ AŞK YAKSIN

BOŞ YAPANLAR İŞİNE BAKSIN

DERDİ ŞV DEĞİL KALBİM TEMİZ

ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN


BENİ ÇEKEMEYEN OLUR ALERJİ 

YAKALADIK KALPTE SİNERJİ

ONU BUNU TAKMA BOŞVER GİTSİN

ENERJİ BABAM ENERJİ


AYAĞIMA DOLAŞAN SARMAŞIĞIM

ÇÖZMEYE ÇALIŞMA KARMAŞIĞIM

BAŞARIMIN SIRRI ŞU Kİ

HEM EŞİME HEM İŞİME AŞIĞIM


ÜZÜLENE BEN SEVİNMEM Kİ

AŞK KAZANDIM YENİLMEM Kİ

BENİ BİLEN BİLİR GERİSİNİ BOŞVER

TACIM DÜŞER EĞİLMEM Kİ


Samet Burak Ay'ın "Enercii" adlı şarkısı, enerjik ve pozitif bir şarkıdır. Şarkı, "Kalbinin ateşini aşk yaksın, boş yapanlar işine baksın, derdi şv değil kalbim temiz, çekemeyenler anten taksın" gibi sözlerle başlar. Şarkı, enerjik ve motivasyonel bir şarkıdır ve dinleyicilerine hayatlarında daha enerjik ve pozitif olmaları için ilham verir.


Şarkı, Samet Burak Ay'ın güçlü ve enerjik sesiyle dinleyicilere ulaşır. Şarkı, aynı zamanda eğlenceli ve hareketli bir şarkıdır ve dinleyicilerini dans ettirir.


"Enercii" adlı şarkı, Samet Burak Ay'ın en sevilen şarkılarından biridir. Şarkı, enerjik ve motivasyonel bir şarkıdır ve dinleyicilerine hayatlarında daha enerjik ve pozitif olmaları için ilham verir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yıldız Tilbe- Dizine Dursun Şarkı Sözleri

  Yıldız Tilbe- Dizine Dursun Şarkı Sözleri Çorbaya döndü hayatım Karıştırdıkça karıştırdın Yedin içtin yıllarimı Görecek misin hayrını? Ummadığın neler buldun? Gezdin tozdun aşka doydun Ben oyundum sen oyuncu Yani sevmek şimdi bu mu? Silemez o beni biraz yavaş olsun Sevişip öptüğüm dizine dursun Yerime artık ne bulursa koysun Yüreği yiyorsa hadi rahat olsun! Uçtun uçtun havalandın Sarildıkça uzaklaştın Hep kullandın benliğimi E ne yapayim öyle seni? Uzattığım bir hikaye Vakti geçmiş bir ayrılıik Kiymet verdikçe harcadın Hep böyle sürecek sandın! Silemez o beni biraz yavaş olsun Sevişip öptüğüm dizine dursun Yerime artik ne bulursa koysun Yüreği yiyorsa hadi rahat olsun! Bu şarkı, aşkın sona ermesi ve bir ilişkinin sonunda yaşanan duygusal karmaşayı anlatıyor gibi görünüyor. Şarkının sözlerinde, bir ilişkinin zaman içinde nasıl değiştiği, hayal kırıklığı ve duygusal yorgunluk gibi temalar işleniyor. Şarkıda, ilişkinin sonunda her iki tarafın da duygusal olarak zorlandığı ve artık birli

LVBEL C5 - ,GAZ PEDAL' ft. AREM OZGUC & ARMAN AYDİN Şarkı Sözleri

 LVBEL C5 - ,GAZ PEDAL' ft. AREM OZGUC & ARMAN AYDİN Şarkı Sözleri Kendine gel sen biraz da Lvbel C5 baba, son gaz virajda Bazen mahallede, bazen de plajda Kafami ütüledi, konuşuyo' silahlar Lamborghini yemyeşil, içindeki Tatanga Senin kaldı bir bende batarya Mahalle karışık, biraz kendini atan var Okyanusa süremeyip kumlara batan var Salla elindeki zarlari Bense çoktan tanımıştım amcayı Büyük baliğa takıiverdim kancayı Taniyorum gözlerinden konuşan o kanciğı Anlat masal sen Biz severiz zaten Yürüyorum taraftara arkamda âlem Koklamiş gülü ve kurumuş zaten Yokla bak, cevabıI alican aynen Koltuklar full, arabada gaz pedal Oltayı attım yakaladı, like kefal Sana kötü gelen bana baba renk katar Bakarim âleme, Lvbel C5 fark atar Sözlerim felaket, resmen oto Bebek seninle ben çekmem foto Kesilir sesi direk öterse horoz Fulledik otobanı, yandı bu Toros La, la, la bebek, la, la, la Yapiştin benim yakama La, la, la bebek, la, la, la Darlama, beni darlama La, la, la bebek, la, la, la